Tule nauttimaan maukas kotiruokalounas uusiin laajennettuihin tiloihimme. Tarjoamme edullista, maukasta ja ravitsevaa lounasta arkisin klo 11–13. Ruokalistamme on vaihteleva ja annoksemme huolella valmistettuja. Lounastarjoilumme on nopeaa oman erillisen lounaskassan myötä, joka on käytössä ruuhka-aikoina. Meillä on noin 120 istumapaikkaa, joten ystäväsikin mahtuvat mukaan. Voit siis tulla nauttimaan lounaastamme isommallakin porukalla. Myös ryhmät ovat tervetulleita lounaalle, tosin tällöin kannattaa tehdä etukäteen pöytävaraus, jotta kaikille on varmasti tilaa juuri toivomaanne ajankohtaan.

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme edullista, maukasta sekä ravitsevaa lounasta. Ruokalistamme on vaihteleva ja annoksemme huolella valmistettuja. Lounas sisältää:

  • Lämpimän pääruoan (tarjolla myös keittolounas) 
  • Talon omaa leipää (samana päivänä leivottua)
  • Salaattivaihtoehtoja

Tervetuloa syömään maittava lounas mukaviin tiloihimme Paimion keskustassa. Luotamme suomalaisiin ja satunnaisesti myös ulkomaisiin makuihin sekä laadukkaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin, aivan kuten leipomossammekin. Valikoimastamme löytyvät vaihtoehdot myös laktoositonta sekä gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

                                                       Cafe asta tarjoaa jälleen lounasta 1.6. alkaen  11.00-13.00

                                                                                                   Vko 33

                                                                                              

Maanantai


Palapaistia L

Perunaa ja Muusia L

Porkkana-bataattissosekeitto L, GL

Tiistai


Broilerpasta kastike L

Perunaa ja pastaa

Punajuuri-aurajuustokeitto L, GL

Keskiviikko


Smetanapossu L, GL

Perunaa ja Muusia L

Metsäsienikeitto L


Torstai


Silakkapihvit, tartarkastike L

Perunaa ja Muusia L

Hernekeitto L, GL


Perjantai


Talon lihapyörykät herkkukastikkeessa L

Perunaa ja Muusia L

Tomaattikeitto L,GL


~


Lounaasta voimaa työpäivään

Säännöllinen ateriarytmi ja terveellinen lautasmalli auttavat ylläpitämään toivottua vireystilaa. Nauttimalla hyvän ja ravitsevan lounaan voit lisätä omaa työtehoasi. Tästä syystä lounas onkin yksi päivän tärkeimmistä aterioista. Café Astan monipuolisella lounaalla saat koostettua itsellesi hyvää tekevän ja taatusti ravitsevan lounaan omien mieltymyksiesi mukaisesti. Tee pöytävaraus, tai tule saman tien paikan päälle herkuttelemaan Café Astan ihastuttavalla kotilounaalla!