Tule nauttimaan maukas kotiruokalounas uusiin laajennettuihin tiloihimme. Tarjoamme edullista, maukasta ja ravitsevaa lounasta arkisin klo 11–13. Ruokalistamme on vaihteleva ja annoksemme huolella valmistettuja. Lounastarjoilumme on nopeaa oman erillisen lounaskassan myötä, joka on käytössä ruuhka-aikoina. Meillä on noin 120 istumapaikkaa, joten ystäväsikin mahtuvat mukaan. Voit siis tulla nauttimaan lounaastamme isommallakin porukalla. Myös ryhmät ovat tervetulleita lounaalle, tosin tällöin kannattaa tehdä etukäteen pöytävaraus, jotta kaikille on varmasti tilaa juuri toivomaanne ajankohtaan.

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme edullista, maukasta sekä ravitsevaa lounasta. Ruokalistamme on vaihteleva ja annoksemme huolella valmistettuja. Lounas sisältää:

  • Lämpimän pääruoan (tarjolla myös keittolounas) 
  • Talon omaa leipää (samana päivänä leivottua)
  • Salaattivaihtoehtoja

Tervetuloa syömään maittava lounas mukaviin tiloihimme Paimion keskustassa. Luotamme suomalaisiin ja satunnaisesti myös ulkomaisiin makuihin sekä laadukkaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin, aivan kuten leipomossammekin. Valikoimastamme löytyvät vaihtoehdot myös laktoositonta sekä gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

<p "="">                                                        

                                                                   Lounasta tarjolla Kello 11.00- 13.00

                                                                                       Tervetuloa!

Vko 24

 

Maanantai

Kievin kanaa L

Keitettyä perunaa ja riisiä 

Makkarakeitto L, GL

Tiistai

Nyhtöpossua L, GL

BBQ-kastike L

Keitettyä perunaa ja kermaperunat L, GL

Tomaattikeitto L, GL

Keskiviikko

Chili con carne L, GL

Keitettyä perunaa ja riisiä

Pinaattikeitto L

 

Torstai

Broileripastakastike L, GL

Keitettyä perunaa ja pastaa L

Kasvissosekeitto L, GL

 

Perjantai 

Talon lihapyörykkäkastike L

Keitettyä perunaa ja muusia L

Linssikeitto L, GL

 

Lounaasta voimaa työpäivään

Säännöllinen ateriarytmi ja terveellinen lautasmalli auttavat ylläpitämään toivottua vireystilaa. Nauttimalla hyvän ja ravitsevan lounaan voit lisätä omaa työtehoasi. Tästä syystä lounas onkin yksi päivän tärkeimmistä aterioista. Café Astan monipuolisella lounaalla saat koostettua itsellesi hyvää tekevän ja taatusti ravitsevan lounaan omien mieltymyksiesi mukaisesti. Tee pöytävaraus, tai tule saman tien paikan päälle herkuttelemaan Café Astan ihastuttavalla kotilounaalla!